Voordelen

Op onze website maak je altijd een goed keuze! Als je via ons een hotel reserveert profiteer je veelal van de volgende voordelen:

geen reserveringskosten
zekerheid van het Qshops keurmerk
meestal pas betalen in het hotel
geen credit card nodig

 

Geen reserveringskosten

In tegensteling tot vele andere reis- en hotelwebsites brengen wij géén reserveringskosten in rekening.

Zekerheid van het Qshops keurmerk

Qshops webwinkel Keurmerk Deze website heeft het kwaliteitskeurmerk van Qshops toegekend gekregen. Qshops is in het leven geroepen om jou zekerheid te bieden bij je reserveringen en aankopen op internet. Alleen websites die volgens een bepaalde gedragscode werken kunnen het keurmerk van QShops toegewezen krijgen. Tevens hebben wij ons inhoudelijk gecommitteerd aan de door QShops opgestelde voorwaarden. Onze website wordt regelmatig door Qshops gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je veilig je reisboekingen kunt doen. Het logo van Qshops is zichtbaar op onze websites. Ons officiële certificaat bij Qshops.org is in te zien door te klikken op het logo van het Qshops Keurmerk. Daar kun je lezen wat dit kwaliteitskeurmerk precies inhoudt.

Meestal pas betalen in het hotel

Je hoeft bij de reservering van een hotel niet aan ons te betalen en wij vragen zelf géén aanbetaling. Je hoeft je hotelverblijf normaal gezien pas te betalen in het hotel bij aankomst of vertrek op de door jou en het hotel vast te stellen betalingswijze. Het kan na het maken van je reservering wel voorkomen dat een hotel om een vooruitbetaling of een gedeeltelijke aanbetaling vraagt ter garantie van je boeking.

Geen credit card nodig

Je hebt geen credit card nodig om via onze website een hotelreservering te maken. Sommige hotels vragen na het maken van je reservering wel om geldige credit card gegevens om je boeking te garanderen.