Hotels met Michelin restaurant

Michelin arrangementen

Zoek je een echt hoogstaand gastronomisch toparrangement? Boek dan een van onze Michelin arrangementen. We bieden je een aantal hotels met een gastronomisch restaurant die 1 tot 3 Michelin-sterren hebben. Met een Michelin arrangement boek je een Michelinster restaurant met overnachting. Je kan een bijzondere avond tegemoet zien, waarbij alle aandacht uitgaat naar uitmuntende gastronomische gerechten van Michelinster kwaliteit. Bestel er een wijnarrangement bij, want je hoeft niet meer naar huis te rijden. Je geniet bij elke gang van een heerlijk, bijpassend glas wijn. De sommelier legt je uit waarom de wijn zo goed bij het gerecht past. Ook een hotel met Michelin restaurant kun je direct online boeken. Bekijk hieronder het overzicht culinaire arrangementen bij hotels met Michelin ster restaurant.

Selectie hotels met Michelin restaurant

Restaurant De Kromme Dissel, Heelsum (Veluwe)

Naast Hotel-Restaurant Klein Zwitserland op de Veluwe bevindt zich een authentieke Oud-Saksische boerderij, waarin het befaamde Restaurant De Kromme Dissel is gehuisvest. Dit met 1 Michelinster bekroonde restaurant behoort al jaren tot de toprestaurants van Nederland. De uitstekende diners bestaan uit klassieke Franse gerechten met een moderne twist, die worden bereid van met name ingrediënten uit de omgeving. De bouwstijl van het luxe hotel doet denken aan een Zwitsers chalet. Het hotel heeft een luxe wellnesscentrum, golfbaan en tennisbaan.

Restaurant De Bloemenbeek, De Lutte (Twente)

Het met 1 Michelinster bekroonde fine dining restaurant in Landhuishotel De Bloemenbeek heeft exclusieve private dining rooms. De nadruk ligt op de klassieke Franse en Mediterrane cuisine. Met een gastronomisch hotelarrangement in dit luxe hotel, dat is gevestigd in een monumentaal pand, geniet je in een landelijke sfeer van verfijnde gerechten. De Chef de cuisine stelt menu's samen, die worden bereid met de beste producten van de markt en het seizoen. Hierbij krijg je advies voor bijpassende wijnen van de Sommelier.

Restaurant LIZZ*, Gouda (Zuid-Holland)

Het luxe boutique hotel Relais & Châteaux Weeshuis Gouda beschikt over het gastronomische Restaurant LIZZ (1 Michelin ster), waar tongstrelende meergangenmenu's worden geserveerd. Neem plaats in het restaurant voor een avondvullend fine dining menu. Volgens Michelin heeft Restaurant LIZZ met Executive Chef Remco Kuijpers een talentvolle chef in huis. Hij legt gevoeligheid op het bord dankzij zijn uitstekende technieken. Relais & Châteaux Weeshuis Gouda is gevestigd in een historisch, monumentaal pand in het centrum van Gouda.
 

Restaurant Ralf Berendsen, Lanaken (Belgisch Limburg)

Bij Restaurant Ralf Berendsen (2 Michelin sterren) kun je gastronomisch dineren met een goed glas wijn (reservering alleen op aanvraag mogelijk). Daarnaast is er in het luxe vijfsterrenhotel La Butte aux Bois de Italiaans geïnspireerde trattoria 'nduja by Ralf', waar Ralf's broer Dennis Berendsen de praktische leiding heeft. Dit restaurant heeft geen Michelinster, maar is wel begeesterd door de twee sterrenchef Ralf Berendsen. Zoek je een ideaal hotel voor een gastronomisch en wellness hotelarrangement, dan is Domaine La Butte aux Bois een uitstekende keuze!

Andere hotels met Michelin arrangement

Boutique Hotel Caelus VII, Tongeren (Belgisch Limburg)

Genieten van topgastronomie in Tongeren en charmant overnachten bij Boutique Hotel Caelus VII.

Michelin arrangementen in Tongeren:
» Restaurant Altermezzo (1 ster Michelin)
Trendy fijnproeversrestaurant met prachtig tuinterras.
» Restaurant Magis (1 ster Michelin)
Hip restaurant in een majestueus pand in historisch Tongeren.
» Restaurant Mijlpaal (1 ster Michelin)
Gastronomisch restaurant bij de grote Markt van Tongeren.

Boutique Hotel Huys van Steyns, Tongeren (Belgisch Limburg)

Genieten van topgastronomie in Tongeren en charmant overnachten bij Boutique Hotel Huys van Steyns.

Michelin arrangementen in Tongeren:
» Restaurant Altermezzo (1 ster Michelin)
Trendy fijnproeversrestaurant met prachtig tuinterras.
» Restaurant Magis (1 ster Michelin)
Hip restaurant in een majestueus pand in historisch Tongeren.
» Restaurant Mijlpaal (1 ster Michelin)
Gastronomisch restaurant bij de grote Markt van Tongeren.