Hotels met Michelin restaurant

Michelin arrangementen

Zoek je een echt hoogstaand gastronomisch toparrangement? Boek dan een van onze Michelin arrangementen. We bieden je een aantal hotels met een gastronomisch restaurant die 1 tot 3 Michelin-sterren hebben. Met een Michelin arrangement boek je een Michelinster restaurant met overnachting. Je kan een bijzondere avond tegemoet zien, waarbij alle aandacht uitgaat naar uitmuntende gastronomische gerechten van Michelinster kwaliteit. Bestel er een wijnarrangement bij, want je hoeft niet meer naar huis te rijden. Je geniet bij elke gang van een heerlijk, bijpassend glas wijn. De sommelier legt je uit waarom de wijn zo goed bij het gerecht past. Ook een hotel met Michelin restaurant kun je direct online boeken. Bekijk hieronder het overzicht culinaire arrangementen bij hotels met Michelin ster restaurant.

Selectie hotels met Michelin restaurant

Restaurant 't Lansink, Hengelo (Twente)

Dit gastronomisch restaurant in Boutique Hotel 't Lansink is bekroond met 1 Michelinster en gooit hoge ogen bij Gault Millau. Meesterkok Lars van Galen is altijd op zoek naar de mooiste producten uit de streek. Met passie en vakmanschap worden verfijnde gerechten bereid uit de Nederlandse en Franse keuken. Boutique Hotel 't Lansink is gevestigd in een karakteristiek monumentaal pand dat vroeger een theehuis was. Het hotel heeft een terras en lounge/bar.

Restaurant De Kromme Dissel, Heelsum (Veluwe)

Naast Hotel-Restaurant Klein Zwitserland op de Veluwe bevindt zich een authentieke Oud-Saksische boerderij, waarin het befaamde Restaurant De Kromme Dissel is gehuisvest. Dit met 1 Michelinster bekroonde restaurant behoort al jaren tot de toprestaurants van Nederland. De uitstekende diners bestaan uit klassieke Franse gerechten met een moderne twist, die worden bereid van met name ingrediënten uit de omgeving. De bouwstijl van het luxe hotel doet denken aan een Zwitsers chalet. Het hotel heeft een luxe wellnesscentrum, golfbaan en tennisbaan.

Restaurant De Bloemenbeek, De Lutte (Twente)

Het met 1 Michelinster bekroonde fine dining restaurant in Landhuishotel De Bloemenbeek heeft exclusieve private dining rooms. De nadruk ligt op de klassieke Franse en Mediterrane cuisine. Met een gastronomisch hotelarrangement in dit luxe hotel, dat is gevestigd in een monumentaal pand, geniet je in een landelijke sfeer van verfijnde gerechten. De Chef de cuisine stelt menu's samen, die worden bereid met de beste producten van de markt en het seizoen. Hierbij krijg je advies voor bijpassende wijnen van de Sommelier.

Restaurant De Vrienden van Jacob, Santpoort (N-Holland)

Het gastronomisch restaurant De Vrienden van Jacob (met 1 Michelin-ster), in hotel Landgoed Duin & Kruidberg, biedt uitzicht op het park en staat garant voor pure culinaire verwennerij. Dit luxe hotel is gevestigd in een statig landhuis vlakbij zee en duinen. Executive Chef en SVH-Meesterkok Alain Alders en zijn keukenbrigade bereiden met liefde Frans Mediterrane en typische seizoensgerechten. Over de best bijpassende wijnen wordt geadviseerd door de Maître Sommelier. Bij mooi weer is lunch op het terras mogelijk.

Restaurant La Source, Lanaken (Belgisch Limburg)

In het hotelrestaurant La Source (2 Michelin sterren) kun je gastronomisch dineren met een goed glas wijn. Zoek je een ideaal hotel voor een gastronomisch en wellness hotelarrangement, dan is Domaine La Butte aux Bois een uitstekende keuze! Bovendien wordt het hotel omringd door prachtige natuur voor het maken va een mooie wandelingen of fietstocht. Na een actieve dag kun je bijkomen in de behaaglijke lounge en plaatsnemen bij de open haard.

Restaurant De Barrier, Houthalen (Belgisch Limburg)

In restaurant Innesto staan Sterrenchef Koen Verjans en zijn partner Sofie De la Riviere, samen met hun team, borg voor hoogstaande gastronomische ervaringen. In het trendy ingerichte gastronomisch restaurant, dat is bekroond met een 1 Michelin ster, kun je uitgebreid lunchen en dineren op topniveau. Dit statige, kleinschalige luxe hotel ligt in een parkachtige omgeving met een vijver en beschikt over een terras en Italiaans geïnspireerde binnenpatio.

Andere hotels met Michelin arrangement

Boutique Hotel Caelus VII, Tongeren (Belgisch Limburg)

Genieten van topgastronomie in Tongeren en charmant overnachten bij Boutique Hotel Caelus VII.

Michelin arrangementen in Tongeren:
» Restaurant Altermezzo (1 ster Michelin)
Trendy fijnproeversrestaurant met prachtig tuinterras.
» Restaurant Magis (1 ster Michelin)
Hip restaurant in een majestueus pand in historisch Tongeren.
» Restaurant Mijlpaal (1 ster Michelin)
Gastronomisch restaurant bij de grote Markt van Tongeren.

Boutique Hotel Huys van Steyns, Tongeren (Belgisch Limburg)

Genieten van topgastronomie in Tongeren en charmant overnachten bij Boutique Hotel Huys van Steyns.

Michelin arrangementen in Tongeren:
» Restaurant Altermezzo (1 ster Michelin)
Trendy fijnproeversrestaurant met prachtig tuinterras.
» Restaurant Magis (1 ster Michelin)
Hip restaurant in een majestueus pand in historisch Tongeren.
» Restaurant Mijlpaal (1 ster Michelin)
Gastronomisch restaurant bij de grote Markt van Tongeren.

Restaurant 't Nonnetje, Harderwijk (Veluwe)

Gastronomisch dineren bij 2-sterren Michelin restaurant 't Nonnetje op de Vischmarkt van Harderwijk. Op slechts enkele minuten loopafstand van Hotel Baars. Dit hotel is gelegen in het historische centrum van Harderwijk. In de zomer is het terras met uitzicht op het kerkplein een gezellige plek.