Culinair weekend weg Limburg

Culinair weekendje weg in Limburg

Het bourgondische Limburg heeft vele hotels met goed restaurant. De Limburgers zijn gastvrij en houden van genieten en lekker eten. Dat maakt Limburg bij uitstek geschikt voor een culinair weekendje weg. Voor een culinair diner met hotelovernachting is Limburg geven we je hieronder alvast een aantal hoteltips. Maar we bieden op onze website nog veel meer culinaire weekendjes weg in Limburg. Bekijk het complete aanbod voor een culinair weekend weg in Limburg.

Culinair weekend weg Zuid-Limburg

Culinair weekend weg Zuid-Limburg

Culinair weekend weg Belgisch Limburg

Selectie hotels - culinair weekend Limburg

Kasteel Daelenbroeck, Herkenbosch (Noord-Limburg)

Kasteel Daelenbroeck is een bijzonder hotel voor een culinair weekend weg in Noord-Limburg. Het is gebouwd op de grondvesten van een historische burcht. Door de rijke historie heeft dit hotel een sfeervolle en romantische ambiance. Voor een heerlijk diner kun je kiezen voor de menukaart in het restaurant of voor de brasseriekaart. Je geniet van heerlijke streekgerechten en goede wijnen.

Landhotel Heuvelzicht, Schin op Geul (Zuid-Limburg)

Het kleinschalige, gastvrije Landhotel Heuvelzicht heeft een prachtige ligging in Zuid-Limburg. Vanuit het restaurant en vanaf het overdekte terras, heb je een schitterend uitzicht over de heuvels. De menukaart in het à la carte restaurant bevat voortreffelijke gerechten, die vakkundig bereid worden door chef de cuisine Daan Rooding en zijn team. Inspiratie wordt gevonden in de Frans/Mediterrane keuken. Dagverse producten uit eigen streek staan centraal. Dit restaurant is aangesloten bij de culinaire vereniging van Euro-Toques.